x

Inglipuu ootab laste jõulusoove

Head lasterikkad pered, jõulud ei ole enam mägede taga!

Eesti Lasterikaste Perede Liit on kolmandat aastat järjest liitunud Maxima heategevuskampaaniaga Inglipuu, mille raames saavad head inimesed teha Maxima kauplustes lastele pühadekingitusi. See on algatus, mis kantud Eestimaa inimeste headusest ja soovist jõuda perekondadeni, kel jõulukingituste tegemine lastele on keeruline. See on siiras, pisike ja poekülastajale taskukohaste unistuste täitmise algatus.

Kui ka Sinu perekonnas on laste jõulusoovide täitmine majanduslik väljakutse, siis palun anna meile teada oma laste soovidest. Võib-olla saame just teie lapsi sel aastal üllatada.Ühtlasi lisame, et Inglipuule on oodatud lihtsad soovid – just sellised, millele igaüks saab kaasa aidata. Laste unistused palume kirja panna SIIN, lisaküsimuste korral võib helistada tel: 53449002 (Auli) või kirjutada [email protected].

Saabunud unistusi loevad ja valikuid teevad Inglid, armsad inimesed, kes kohtlevad teie andmeid delikaatselt ning ei avalikusta neid kolmandatele osapooltele. Ühtekokku saame täita kuni 500 lapse jõulusoovid.

 Laste unistusi ootame kuni 17.oktoobrini. Vaata ka 2019. aastal filmitud Inglipuu videolõiku.