x

Tänusõnad korraldajatele

6-8 juulil toimunud XXIII Suvekool on selleks korraks ajalugu. Kolm päeva Jõgevamaal, Udu talus olid täis seiklusi, põnevaid kohtumisi ning inspireerivaid töötubasid. Oli higistama panevaid võistlusi kui ka romantilisi tantsuõhtuid. Oli kõike, mida ühte ägedasse Suvekooli saab mahutada.

Me täname kõiki perekondasid, kes võtsid vastu kutse ning tulid ja olid koos meiega. Just teie olemasolu on see, mis nakatab ja paneb üha uute ja uute kohtumiste peale mõtlema. Sellele aastal osales Suvekoolis  75 perekonda ehk 397 inimest, neist 70 olid emad, 53 isad, lisaks 153 tüdrukut ja 121 poissi.

Suure pai soovime aga teha kõikidele vabatahtlikele. Ilma teieta ei oleks need päevad õnnestunud. Teist igaüks oli oluline lüli, et kokku saaks parim Suvekooli ahel. Suured tänud Marta Lisette Mägi, Merily Mägi, Kätlin Meetla, Eleri Tiit, Sirelin Oja, Külli Pruuli, Anneli Peterson, Peeter Peterson, Helerin Trestip, Riine Trestip, Sander Sae, Lagle Pärn, Aleksander Grits, Maria-Eliise Ojakoiv, Jana Deinekin, Anu Lall, Martin Kuusik, Neeme Kuusik, Ene Kuusik, Keidi Kruus, Kaido Kruus ja Romek Velt.

Soojad kallistused saavad aga Tiina Velt ja Margit Avi, just teie kokku lõimitud Suvekoolimuster jääb tükiks tükiks ajaks meelde. Aitäh selle mitmekülgse kogemuse eest!

Ja loodetavasti kohtume peagi, kui mitte ennem siis XXIV Suvekoolis. Siis aga juba Tartumaal

Foto Raikki Luik