x

2019 Lapsed Kooli tänuread

Aitäh, kagust idani ja lõunast põhjani!

Kümnes Lapsed Kooli kampaania on selleks korraks ajalugu. Oleme südamest tänulikud kõikidele, kes märkasid, panustasid, toetasid ja olid olemas. Erilised tänud meie koordinaatoritele – Kätlin Võrumaalt, Eve Põlvamaalt, Angeelika Valgamaalt, Kätlin Järvamaalt, Eleri Jõgevamaalt, Ilona Pärnumaalt, Svetlana Tartumaalt, Jana Viljandimaalt, Triinu Saaremaalt, Mari-Liis Hiiumaalt, Reet Lääne-Virumaalt, Tiia Läänemaalt, Suzan Raplamaalt, Viire Lääne-Harjust ning Pille Tallinna ja Harjumaa ühingust. Just tänu teile osales sellel aastal meie algatuses rekordarv vabatahtlikke, kokku 683 inimest. Muljetavaldav, kas pole?

Perioodil 15.-18.08 koguti Selverites 54 005 ühikut koolitarbeid. Kõige rohkem annetusi kogunes Saaremaal, kokku 3255 erinevat koolitarvet. Kaupluste külastajad panustasid enim vihikute ja kaustikutega, ühtekokku 19 264 ühikut, järgnesid harilikud pliiatsid 4415 tükki, värviliste pliiatsite komplektid 3889 ning joonistusplokid ja värvilised paberid 3142 ühikut. Koolikotte kogunes sel aastal 20 erinevat.

Perioodil 08.-11.08 ja 22.-25.08 koguti Kaubamajades kokku 2924 ühikut koolitarbeid, neist 1210 Tartus ja 1714 Tallinnas. Siinkohal veelkord tänud Svetlanale, Viirele ja Pillele, kes vastavalt Tartu ja Tallinna Kaubamajades tegutsesid ja oma vabatahtlikke koordineerisid. Ühtekokku kaasati Kaubamajades 126 särasilmset inimest.

Lapsed Kooli 2019 kampaaniat toetasid kujundaja Olivia Parmasto, Selver AS, Kaubamaja AS ja Printon AS.

Kümne aasta jooksul oleme algatust teinud enam-vähem ühes rütmis, samas püüdnud aastast aastasse ikka paremini, alati õppinud, vahest kurvastanud, imestanud aga ka rõõmustanud ja üllatunud. Täna aga tunneme, et üks kampaaniapeatükk on saanud kena lõpu ja ees on ootamas uued väljakutsed. Oleme senisest enam analüüsimas ja nuputamas, kuidas kampaaniale uut hingamist ja värskust luua. Seega kui ka sinul on mõtteid, mis värskendaksid ja rikastaksid meie kampaaniat siis anna palun sellest teada. Oleme väga tänulikud teie ideerännakute eest!

Aitäh veelkord ja imekaunist septembrikuu jätku

Aage Õunap
President
Eesti Lasterikaste Perede Liit
Email: [email protected]
Tel: 5553 5482
www.lasterikkad.ee

Foto: Tartu Pereliit

04.09.2019