x

Kaili Särg

Kaili – kahe tütre ja kahe poja ema

Nõustajana olen töötanud inimestega, kes on väga erinevates kriisides ja eluraskustes ning kes asuvad elukaare erinevates punktides. Hariduselt olen hingehoidja. Oman rahvusvahelist traumast taastumise coachi sertifikaati. Viimane väljaõpe andis mulle süvendatud info traumateadlikkusest ning hõlmas trauma-alast kogemusnõustamist (inglise keeles “peer support”). Käesoleval sügisel alustan magistriõpet Tartu Ülikoolis semiootika ja kultuuriteaduse erialal. Täiendkoolitusena olen läbinud muuhulgas pereteraapia sissejuhatava kursuse ning omandan psühhodraama rakendaja pädevust.

Oma töös pean väga oluliseks usaldusväärse suhte rajamist nõustatavaga. Usun siiralt, et iga inimene on ise oma elu ekspert. See ei tähenda siiski, et me ei vajaks aeg-ajalt välist tuge ja peegeldust. Kriiside ning murede keskel võib olla suureks abiks inimene, kes on ise läbinud samalaadse teekonna. Olen märganud, et koostöö nõustajaga, kellel on sarnane isiklik kogemus, aitab vähendada üksindustunnet, mis kipub eluraskustes kergesti tekkima.

Olen Sulle toeks kriisi, pikaaegse traumakogemuse (komplekstrauma), depressiooni ja dissotsiatsioonide, lähisuhtevägivalla ning spirituaalse väärkohtlemise kogemuse läbimise juures.