x

Triinu Putnik

Triinu, saarlane, ühe tütre ja kolme poisi ema.

Triinu ütleb enda kohta järgmist:

Oman pikaajalist töökogemust inimeste nõustamise ja koolitamise valdkonnas. Kolleegid kirjeldavad mind kui päikesekiirt, kes on alati naeratav ja kelle optimistlik ellusuhtumine neid nakatab ja tuju heaks teeb. Olen taoliste tunnustuste eest tänulik, sest hindan väga kõrgelt häid inimestevahelisi suhteid ja panustan omalt poolt alati nii positiivsete kontaktide loomisse kui ka nende hoidmisse. Olen veendunud, et meie suurimaks väärtuseks on inimesed, mistõttu on väga tähtis, et inimeste vahel valitseks vastastikune lugupidamine ja viisakas suhtlus.

Olen nõustajana rõõmsameelne, teotahteline ja tegutsedes alati parimatele võimalikele lahendustele orienteeritud. Olen tüüpiline “praktik”: armastan pidevalt tegutseda ja teha nii-öelda “päris asju” ehk panustada sellesse, mis on päriselt vajalik ja loob kellegi jaoks olulist väärtust. Ma ei taha midagi teha nii-öelda tegemise enda pärast, vaid püüan kujundada iga ülesande eesmärgistatuks, tähenduslikuks ning sõnastada seejuures avanevad õpi- ja arenguvõimalused.

Tööstress, läbipõlemine, motivatsioon, enneaegne beebi- need on sõnad, mis ei ole mulle sugugi võõrad. Võta julgelt ühendust, kui tunned, et soovid nendel teemadel kellegagi rääkida ja arutleda.

Mulle on väljastatud Tallinna Kogemusnõustajate Kooli Tunnistus nr 22075, mis tõendab kogemusnõustaja baaskoolituse ja täiendõppe läbimist mahus 200 akadeemilist tundi.